Bikes4Rent

Cykeludlejning i Skagen

Hos Bikes4rent kan du leje cykler hele året rundt. Vi er her for de lokale og vores skønne turister. 

Cykeludlejning

Eventyret starter hos os! 

Vi leverer cykler gratis i hele Skagen, for du skal bare holde helt fri. Hvis du ønsker at cykle fra Hirtshalsfærgen, leverer vi også gerne, kontakt os for at høre mere. Hvis du ønsker at hente cyklerne efter lukketid, plejer vi også at kunne finde ud af det! 

*Vi leverer ikke til Skagen havn og cruiseskibene, grundet sikkerhedreglement på havnen. 

OBS! Et døgns udleje hos os er fra klokken 10:00 til klokken 9:00 dagen efter. Cyklerne kan afleveres ude foran vores butik efter vores åbningstider. 

Hvis du lejer en el-cykel i mere end et døgn, skal den afleveres opladt. Hvis du skulle få problemer med dette, vil vi gerne have det oplyst ved udlevering. 

Searching Availability...

Reparation af cykel

Er uheldet ude, så giv os et kald eller kom forbi butikken. Så servicere og reparer vi din cykel, eller giver dig en bytter. Uden ekstra omkostninger.

Sikkerhed

Vi har værksted i butikken, så alle cykler er sikre og godkendt af vores cykelmekanikere. Vi har også cykelhjelme til udlejning til hele familien.

Levering & afhentning

Vil du cykle fra Hirtshalsfærgen eller bor du lidt ude for byen? Lej cykler med direkte levering og afhentning hos os. Gælder i en radius af 50km fra vores butik*

Gammel Skagen
Turen går til
Gammel Skagen
Når turen går til Gamle Skagen, får du et rigtigt indblik i den eksklusive side af Skagen, i hvert fald hvis du tager turen i sommerferien. Uge 29 er berømt som den store festuge, og det er, når du er sikker på at se dyre sportsvogne og champagne.
PlayPlay
Grenen
Turen går til
Grenen
Turen til Grenen er en skøn og spændende tur, hvor du ser Skagens mest besøgte seværdighed. På samme tur ser du, hvad vi mener er en af ​​Skagens mest oversatte perler, Jenes hav. Det er hjemsted for et rigt dyreliv, og du kan se fugle som rødhalsdykkere og gulspurve.
PlayPlay
previous arrow
next arrow

Service & og ansvar

Alle vores udlejningscykler er dækket af en fuld service garanti. Så lige meget, hvornår på ugen eller længden af din lejeperiode, tilbyder vi altid service, reparation eller udskiftning af din cykel.

Dette gælder og dækker dog ikke over manglende dele, eller forkert anvendelse af de udlejet cykler. Din forsikring dækker hvis cyklen bliver stjålet eller hvis du ødelægger cyklen. 

Vi vil anbefale at læse vores lejebetingelser. 

Udlejning & Returnering Lejecykel

Udlejning af cykler i Skagen, er det vi gør bedst. Vi sørger for alt, hvad du har brug for og kommer gerne til dig med cyklerne, hvis ikke du kan komme til os. 

Ligeledes henter vi dem igen, når lejeperiode er over og du/i skal til at hjem. Alt sammen er selvfølgelig efter nærmere aftale, ved udlejning af cyklerne. 

Udlevering af lejede cykler fra kl. 10, hvis andet ikke er aftalt. Cykler skal returneres senest kl. 9. Alle elcykler skal afleveres fuldt opladet ved udleje i mere end en dag.

da_DKDansk