Bikes4Rent

Cykeludlejning i Skagen

Hos Bikes4rent kan du leje cykler hele året rundt. Vi er her for de lokale og vores skønne turister. 

Service & og ansvar

Alle vores udlejningscykler er dækket af en fuld service garanti. Så lige meget, hvornår på ugen eller længden af din lejeperiode, tilbyder vi altid service, reparation eller udskiftning af din cykel.

Dette gælder og dækker dog ikke over manglende dele, eller forkert anvendelse af de udlejet cykler. Din forsikring dækker hvis cyklen bliver stjålet eller hvis du ødelægger cyklen. 

Vi vil anbefale at læse vores lejebetingelser. 

Udlejning & Returnering

Udlevering af lejede cykler fra kl.10, hvis andet ikke er aftalt. 

Cykler skal returneres senest kl.9. De kan returneres ude foran butikken, på alle tider af døgnet. Her ligger du nøgle og evt. display i nøgleboksen. Hvis du har lånt oplader med, vil vi gerne have den afleveret i åbningstiden. Hjelme kan sættes fast via låsen som er monteret på cyklen.  

Alle elcykler skal afleveres fuldt opladet ved udleje i mere end et døgn. Ved dagsleje skal der ikke oplades, da du bare skal bruge din tid på at cykle!

Cykeludlejning

Et døgnsleje: Du kan afhente din cykel fra klokken 10:00 og skal afleveres klokken 09:00 dagen efter. 

Ved leje af elcykel i mere end et døgn, skal cyklen oplades inden aflevering. 

Searching Availability...

Gammel Skagen
Turen går til
Gammel Skagen
Når turen går til Gamle Skagen, får du et rigtigt indblik i den eksklusive side af Skagen, i hvert fald hvis du tager turen i sommerferien. Uge 29 er berømt som den store festuge, og det er, når du er sikker på at se dyre sportsvogne og champagne.
PlayPlay
Grenen
Turen går til
Grenen
Turen til Grenen er en skøn og spændende tur, hvor du ser Skagens mest besøgte seværdighed. På samme tur ser du, hvad vi mener er en af ​​Skagens mest oversatte perler, Jenes hav. Det er hjemsted for et rigt dyreliv, og du kan se fugle som rødhalsdykkere og gulspurve.
PlayPlay
previous arrow
next arrow

Reparation af cykel

Er uheldet ude, så giv os et kald eller kom forbi butikken. Så servicere og reparer vi din cykel, eller giver dig en bytter. Uden ekstra omkostninger.

Sikkerhed

Vi har værksted i butikken, så alle cykler er sikre og godkendt af vores cykelmekanikere. Vi har også cykelhjelme til udlejning til hele familien.

da_DKDansk