Bikes4Rent

Cykeludlejning i Skagen

Bikes4Rent er cykeludlejning i Skagen. Her kan du leje alle slags cykler hurtigt, nemt og sikkert. 

Vi hjælper dig fra start til slut, lige meget længden på lejeperioden eller dag på ugen. Hos os er du i sikre hænder. 

Reparation af cykel

Er uheldet ude, så giv os et kald eller kom forbi butikken. Så servicere og reparer vi din cykel, eller giver dig en bytter. Uden ekstra omkostninger.

Sikkerhed

Din sikkerhed er vigtig, derfor er cyklerne altid i tip top stand og du kan selvfølgelig leje en kvalitets cykelhjelm sammen med din cykel.

Levering & afhentning

Vil du cykle fra Hirtshalsfærgen eller bor du lidt ude for byen? Lej cykler med direkte levering og afhentning hos os. Gælder i en radius af 50km fra vores butik*

Cykeludlejning

Start med at planlægge din cykelferie her. Lej en eller flere cykler i vores butik i Skagen. Vi kommer gerne til dig. 

Lej en cykel og oplev Skagen og alt den har at byde på, lidt tættere på.

*Vi leverer ikke til Skagen havn, grundet sikkerhedreglement på havnen. 

OBS! Udlevering af lejede cykler fra kl. 10, hvis andet ikke er aftalt. Cykler skal returneres senest kl. 9. Alle elcykler skal afleveres fuldt opladet.

Searching Availability...

Gammel Skagen
Turen går til
Gammel Skagen
Når turen går til Gamle Skagen, får du et rigtigt indblik i den eksklusive side af Skagen, i hvert fald hvis du tager turen i sommerferien. Uge 29 er berømt som den store festuge, og det er, når du er sikker på at se dyre sportsvogne og champagne.
PlayPlay
Grenen
Turen går til
Grenen
Turen til Grenen er en skøn og spændende tur, hvor du ser Skagens mest besøgte seværdighed. På samme tur ser du, hvad vi mener er en af ​​Skagens mest oversatte perler, Jenes hav. Det er hjemsted for et rigt dyreliv, og du kan se fugle som rødhalsdykkere og gulspurve.
PlayPlay
previous arrow
next arrow

Service & Reparation af Udlejet Cykel

Alle vores udlejningscykler er dækket af en fuld service garanti. Så lige meget, hvornår på ugen eller længden af din lejeperiode, tilbyder vi altid service, reparation eller udskiftning af din cykel, hvis uheldet skulle være ude.

Dette gælder og dækker dog ikke over manglende dele, eller forkert anvendelse af de udlejet cykler.

Udlejning & Returnering Lejecykel

Udlejning af cykler i Skagen, er det vi gør bedst. Vi sørger for alt, hvad du har brug for og kommer gerne til dig med cyklerne, hvis ikke du kan komme til os. 

Ligeledes henter vi dem igen, når lejeperiode er over og du/i skal til at hjem. Alt sammen er selvfølgelig efter nærmere aftale, ved udlejning af cyklerne. 

Udlevering af lejede cykler fra kl. 10, hvis andet ikke er aftalt. Cykler skal returneres senest kl. 9. Alle elcykler skal afleveres fuldt opladet.

da_DKDansk